Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 30
 • Dëgjime publike: 2
 • Projektligje të shqyrtuara: 9
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 2
 • Të pranishëm: Haxhi Shala, Rexhep Selimi, Xhelal Svecla, Ismet Beqiri, Fatmiri Xhelili, Fadil Beka, Muharrem Nitaj

  Munguan: Ramiz Kelmendi, Zoran Mojsilovic, Blerim kuçi, Bahrim Sabani

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura me 26.11.2018 dhe 03.12.2018

  • 3. Shqyrtimi i planit të punës së Komisionit për vitin 2019

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi në parim i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.05/L-015 për letërnjoftim

   I miratuar
  • 5. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Haxhi Shala,Rexhep Selimi, Xhelal Svecla, Aida Dërguti, Fatmir Xhelili, Fadil Beka, Bahrim Šabani

  Munguan: Zoran Mojsilović, Ismet Beqiri, Ramiz Kelmendi, Daut Haradinaj

  Të ftuar: Ekrem Mustafa, Rashit Qalaj

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura me 02.10.2018, 03.10.2018 dhe 23.10.2018

  • 3. Raportimi i Ministrit të Punëve të Brendshme , z.Ekrem Mustafa dhe Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës z.RashitQalaj

   Raportim
  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Ismet Beqiri,Aida Derguti,Daut Haradinaj,Haxhi Shala,Xhelal Sfeqla,Rexhep Selimi,Fatmir Xhelili,Fadil Beka

  Munguan: Bahrim Sabani,Zoran Mojsijovic,Ramiz Kelmendi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Shqyrtimi i raportit me propozim-amendamente për Projektligjin Nr.06/L-122 për Ministrinë e Mbrojtjes

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i raportit me propozim-amendamente për Projektligjin Nr.06/L-123 për Forcën e Sigurisë së Kosovës

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i raportit me propozim-amendamente për Projektligjin Nr.06/L-124 për Shërbimin në Forcën e Sigurisë së Kosovës

   I miratuar
  • 5. Shqyrtimi i raportit me propozim-amendamente për Projektligjin Nr.06/L-082 për Mbrojtjen e të Dhënave Personale

   I miratuar
  • 6. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Xhelal Sfeqla,Ismet Beqiri,Fatmir Xhelili,Fadil Beka,Daut Haradinaj,Bahrim Sabani,Haxhi Shala,Rexhep Selimi

  Munguan: Aida Derguti,Ramiz Kelmendi,Zoran Mojsijovic

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Shqyrtimi i raportit me propozim-amendamente për Projektligjin Nr.06/L-122 për Ministrinë e Mbrojtjes

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i raportit me propozim-amendamente për Projektligjin Nr.06/L-123 për Forcën e Sigurisë së Kosovës

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i raportit me propozim-amendamente për Projektligjin Nr.06/L-124 për Shërbimin në Forcën e Sigurisë së Kosovës

   I miratuar
  • 5. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Haxhi Shala, Rexhep Selimi, Fatmir Xhelili

  Munguan: Aida Dërguti, Xhelal Sveçla, Zoran Mojsilovic, Ramiz Kelmendi, Ismet Beqiri, Fadil Beka, Daut Haradinaj, Bahrim Sabani

  • Rendi i ditës
  • 1. Shqyrtimi i pakos së projektligjeve që lidhen me mandatin e ri të FSK-së

Filtro
 • Meetings:2
 • Të pranishëm: Haxhi Shala, kryetar, Rexhep Selimi, zëvendëskryetar i parë, Zoran Mosiloviç, zëvendëskryetar i dytë, Xhelal Sveçla, Drita Millaku, Ismet Beqiri, Fatmir Xhelili, Ramiz Kelmendi, Muharrem Nitaj dhe Bahrim Shabani, anëtarë.

  Të ftuar: Betim Musliu-KDI, Plator Avdiu-QKSS, Mentor VrajolliQKSS, Agnesa Haxhiu-KDI, Dhurata Kryeziu-OSBE, Burim Tahiri- Institucioni i Avokatit të Popullit.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e komisionit e mbajtura me datë 15.12.2017

  • 3. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Haxhi Shala, Zoran Mojsilovic, Rexhep Selimi, Xhelal Sveçla, Drita Millaku, Ismet Beqiri, Fatmir Xhelili, Bahrim Sabani

  Munguan: Fadil Beka, Ramiz Kelmendi, Blerim Kuçi

  Të ftuar: Flamur Sefaj - Ministër i Punëve të Brendshme

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e komisionit e mbajtura me datë 04.12.2017

   I miratuar
  • 3. Raportimi i Ministrit të Punëve të Brendshme z.Flamur Sefaj rreth zbatimit të Planit Kombëtar për Zbatimin e MSA-së dhe Marrëveshjeve të Brukselit mes Kosovës dhe Serbisë

   Raportim
  • 4. Shqyrtimi në parim i Projektligjit Nr.06/L-026 për Azil

   I miratuar