Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 48
 • Dëgjime publike: 3
 • Projektligje të shqyrtuara: 2
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 3
 • Të pranishëm: Dude Balje, Lirije Kajtazi, Fisnik Ismajli, Shemsi Syla, Mirjeta Kalludra, Luljeta Veselaj - Gutaj, Teuta Haxhiu

  Munguan: Sasa Milosavljevic, Saranda Bogujevci, Mexhide Mjaku - Topalli, Veton Berisha

  Të ftuar: Përfaqësuesit e Këshillit Gjyqësor dhe të Këshillit Prokurorial të Kosovës

  • Rendi i ditës
  • 1. Diskutim në Komisionin Funksional me përfaqësuesit e Këshillit Gjyqësor dhe të Këshillit Prokurorial të Kosovës lidhur me ngjarjet e fundit të dhunimit të nxënëses nga Drenasi.

  • 2. Të Ndryshme.

 • Të pranishëm: Duda Balje, Lirije Kajtazi, Fisnik Ismajli, Shemsi Syla, Mirjeta Kalludra, Luljeta Veselaj-Gutaj, Teuta Haxhiu.

  Munguan: Sasa Milosavljevic, Saranda Bogujevci, Mexhide Mjaku-Topalli, Veton Berisha.

  • Rendi i ditës
  • 1. Diskutim lidhur me mundësinë që Burgu i Prishtinës të shndërrohet në Muze.

   I miratuar
  • 2. Te ndryshme

 • Të pranishëm: Duda Balje, Fisnik Ismajli, Saranda Bogujevci, Shemsi Syla, Mirjeta Kalludra, Lulejeta Veselaj-Gutaj, Teuta Haxhiu.

  Munguan: Lirije Kajtazi, Sasa Milosavljevic, Mexhide Mjaku- Topalli, Veton Berisha.

  Të ftuar: Anetarët e Komisionit Qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës.

  • Rendi i ditës
  • 1. Takim me përfaqësues të Komisionit Qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës çlirimtare të Kosovës.

 • Të pranishëm: Dude Balje, Lirije Kajtazi, Veton Berisha, Luljeta Veselaj Gutaj, Saranda Bogujevci, Mexhide Mjeku Topalli, Teuta Haxhiu .

  Munguan: Sasa Milosavljevic, Fisnik Ismaili, Mirjeta Kalludra, Shemsi Syla.

  • Rendi i ditës
  • 1. Shqyrtimi i Draft-planit të punës për vitin 2019-të,

   I miratuar
  • 2. Të ndryshme.

 • Të pranishëm: Dude Balje, Lirije Kajtazi, Luljeta Veselaj Gutaj, Mexhide Mjeku Topalli, Mirjeta Kalludra, Saranda Bogujevci, Teuta Haxhiu, Veton Berisha, Shemsi Syla.

  Munguan: Sasa Milosavljevic, Fisnik Ismaili

  • Rendi i ditës
  • 1. Shqyrtimi i Draft-planit të punës për vitin 2019,

  • 2. Të ndryshme.

Filtro
 • Meetings:3
 • Të pranishëm: Duda Balje, Saranda Bogujevci, Luljeta Veselaj-Gutaj, Lirije Kajtazi, Shemsi Syla, Mirjeta Kalludra, Teuta Haxhiu, Veton Berisha

  Munguan: Sasa Milosavlijevic, Fisnik Ismajli, Mexhide Mjaku-Topalli

  Të ftuar: Kushtrim Gara-Udhëheqës i njësisë së KQPZ-së, Jakup LLuka

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e kaluara

  • 2. Diskutim në Komisionin Funksional lidhur me nënshkrimin e planit të përbashkët rajonal në Hagë, për persona të zhdukur, i lansuar nga Komiteti Ndërkombëtar për Persona të Zhdukur (KNPZH). Të ftuar; Komisioni Qeveritar për Persona të Zhdukur

  • 3. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Duda Balje, Lirije Kajtazi, Miljana Nikoliq, Saranda Bogujevci, Mirjeta Kalludra, Mexhide Mjaku-Topalli, Luljeta Veselaj-Gutaj, Teuta Haxhiu dhe Albulena Balaj Halimaj.

  Munguan: Frashër Krasniqi

  Të ftuar: Shyqeri Bytyqi - Ministër i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë

  • Rendi i ditës
  • 1. Raportimi i ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, z. Shyqeri Bytyqi, lidhur me çështjen e nostrifikimit të diplomave dhe zbatimin (mos zbatimin) Marrëveshjes për njohjen e diplomave ndërmjet Kosovës dhe Serbisë

   Raportim
  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së Komisionit

  • 3. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Duda Balje, Lirije Kajtazi, Miljana Nikolic, Saranda Bogujevci, Mirjeta Kalludra, Mexhide Mjaku-Topalli, Luljeta Veselaj- Gutaj, Teuta Haxhiu, Albulena Balaj-Halimaj,Sami kurteshi

  Munguan: Frashër Krasniqi, Mytaher Haskuka

  Të ftuar: Hilmi Jashari- Avokati i popullit

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mëparshme

   I miratuar
  • 2. Shqyrtimi i Propozim-vendimit të Avokatit të Popullit lidhur me zgjedhjen e 5 zëvendësve të Avokatit të Popullit, (i ftuar Avokati i Popullit z.Hilmi Jashari)

   I miratuar
  • 3. Diskutim lidhur me Raportin me rekomandime të Avokatit të Popullit, në lidhje me faturimin e energjie elektrike të shpenzuar në katër komunat veriore të Republikës së Kosovës, (i ftuar Avokati i Popullit, z.Hilmi Jashari)

   I miratuar
  • 4. Njoftim lidhur me shqyrtimin e peticioneve nga Grupi Punues i Komisionit

   I miratuar