Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 18
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Ganimete Musliu, Anton Quni, Xhevahire Izmaku, Bekë Berisha, Slavko Simic, Zafir Berisha, Shemsi Syla

  Munguan: Teuta Rugova, Arbër Rexhaj, Bahrim Sabani

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit të mbajtur, më 10.10.2018

  • 3. Shqyrtimi i propozimit për mbështetjen e punës së AKI

  • 4. Te ndryshme

 • Të pranishëm: Ganimete Musliu, Arber Rexhaj, Anton Quni, Xhevahire Izmaku, Slavko Simic, Beke Berisha, Shemsi Syla

  Munguan: Bahrim Shabani, Teuta Rugova, Haxhi Shala

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit të mbajtur, më 01.10.2018

  • 3. Shqyrtimi i Kërkesës së AKI lidhur me përjashtimin nga fushëveprimi i Projektligjit për Paga në Sektorin Publik

  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Ganimete Musliu, Haxhi Shala, Shemsi Syla, Antoni Quni,Bahrim Shabani, Arber Rexhaj,Slavko Simic, Beke Berisha

  Munguan: Teuta Rugova , Xhevahire Izmaku

  Të ftuar: Shpend Maxhuni- Drejtor i AKI-se

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i Procesverbaleve të mbledhjeve të komisionit, të mbajtura më 07.06.2018 18.06.2018 dhe 12.09.2018

  • 3. Raportim i Drejtorit të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë z. Shpend Maxhuni

 • Të pranishëm: Ganimete Musliu, Haxhi Shala, Xhevahire Izmaku, Shemsi Syla, Antoni Quni,Bahrim Shabani, Arber Rexhaj,Slavko Simic

  Munguan: Beke Berisha,Teuta Rugova

  Të ftuar: Shkelzen Sopjani-Inspektor i përgjithshëm i AKI-së

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i Procesverbaleve të mbledhjeve të komisionit, të mbajtura më 07.06.2018 dhe 18.06.2018

  • 3. Raportim i Inspektorit të Përgjithsëm të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë z. Shkëlzen Sopjani

  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Ganimete Musliu, Anton Quni, Haxhi Shala, Xhevahire Izmaku, Arbër Rexhaj, Bekë Berisha, Slavko Simic

  Munguan: Bahrim Sabani, Liburn Aliu, Teuta Rugova

  Të ftuar: Shpend Maxhuni - Drejtori i AKI

  • Rendi i ditës
  • 1. Raportim i Drejtorit të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë z .Shpend Maxhuni

   Raportim