Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 4
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Xhelal Sveçla, Driton Selmanaj, Anton Quni, Sami Kurteshi, Muharrem Nitaj, Haxhi Shala, Frashër Krasniqi.

  Munguan: Hajdar Beqa, Ganimete Musliu, Bahrim Sabani.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit të mbajtur, më 08.05.2019

   I miratuar
  • 3. Miratimi i draft-raportit të Komisionit

   I miratuar
 • Të pranishëm: Xhelal Sveçla, Driton Selmanaj, Anton Quni, Sami Kurteshi, Muharrem Nitaj, Haxhi Shala, Brahim Shabani.

  Munguan: Hajdar Beqa, Ganimete Musliu, Frasher Krasniqi.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës;

  • 2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit të mbajtur, më 23.04.2019

  • 3. Intervistim i drejtorit të AKI-së, z. Shpend Maxhuni, dhe ish Drejtorit të AKI-së, z. Driton Gashi

 • Të pranishëm: Xhelal Sevçla, Driton Selmanaj, Anton Quni, Hajdar Beqa, Sami Kurteshi, Ganimete Musliu, Frashër Krasniqi, Muharrem Nitaj, Bahrim Sabani

  Munguan: Haxhi Shala

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Intervistimi i Presidentit të Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi

   Raportim
 • Të pranishëm: Xhelal Sevçla, Driton Selmanaj, Anton Quni, Hajdar Beqa, Sami Kurteshi, Ganimete Musliu, Frashër Krasniqi, Muharrem Nitaj, Haxhi Shala, Bahrim Sabani

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Të ndryshme