Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 3
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Avdullah Hoti, Bilall Sherifi, Memli Krasniqi, Albert Kinolli, Glauk Konjufca, Ahmet Isufi, Sasa Milosavljevic, Albulena Haxhiu.

  Munguan: Dardan Sejdiu, Lirije Kajtazi, Blerta Deliu-Kodra.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbaleve, datë 31.05.2019 dhe 14.06.2019

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i rekomandimeve të Grupeve Parlamentare lidhur me përmirësimin dhe forcimin e procesit zgjedhor

 • Të pranishëm: Avdullah Hoti, Albert Kinolli, Ahmet Isufi, Sasa Milosavlejvic, Bilall Sherifi, Lirije Kajtazi, Blerta Deliu - Kodra

  Munguan: Dardan Sejdiu, Albulena Haxhiu, Glauk Konjufca, Memli Krasniqi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 07.05.2019

  • 3. Kërkesa për miratimin e buxhetit të Komisionit

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i kërkesës së Grupit për Studime Juridike dhe Politike për pjesëmarrje në Grupin Këshillëdhënës

   I miratuar
  • 5. Caktimi i mbledhjes së ardhshme të Komisionit - punëtorisë

  • 6. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Albulena Haxhiu, Memli Krasniqi, Albert Kinolli, Avdullah Hoti, Ahmet Isufi, Glauk Konjufca, Dardan Sejdiu, Sasa Milosavljevic, Lirije Kajtazi, Blerta Deliu-Kodra.

  Munguan: Bilall Sherif

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Shqyrtimi i draft Rregullores të Punës së Komisionit

  • 3. Shqyrtimi i draft Planit të Punës të Komisionit për 2019

  • 4. Shqyrtimi i termave të referencës për Grupin Këshillëdhënës

  • 5. Të ndryshme