Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 4
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 3
 • Të pranishëm: Bilall Sherifi, Armend Zemaj, Mergim Lushtaku, Saranda Bogujevci, Muharrem Nitaj, Aida Dërguti

  Munguan: Danush Ademi,

  Të ftuar: Sami Kurteshi, Andin Hoti, Duda Balje

  • Rendi i ditës
  • 1. Draft-rezoluta për dënimin e gjenocidit, krimeve kundër njerëzimit dhe krimeve të luftës në Kosovë të shkaktuara nga ana e ish-regjimit shtetëror serb

   I miratuar
 • Të pranishëm: Armend Zemaj, Mergim Lushtaku, Saranda Bogujevci, Muharrem Nitaj, Aida Dërguti, Bilall Sherifi

  Munguan: Danush Ademi.

  Të ftuar: Sami Kurteshi.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar

   I miratuar
  • 2. Draft-rezoluta për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë të shkaktuara nga ana e ish-regjimit shtetëror serb.

 • Të pranishëm: Armend Zemaj, Mergim Lushtaku, Muharrem Nitaj, Aida Dërguti, Bilall Sherifi

  Munguan: Saranda Bogujevci, Danush Ademi

  Të ftuar: Sami Kurteshi

  • Rendi i ditës
  • 1. Draft-rezoluta për dënimin e gjenocidit, krimeve kundër njerëzimit dhe krimeve të luftës në Kosovë të shkaktuara nga ana e ish-regjimit shtetëror serb.

 • Të pranishëm: Bilall Sherifi, Armend Zemaj, Mergim Lushtaku, Muharrem Nitaj, Aida Dërguti

  Munguan: Saranda Bogujevci, Danush Ademi

  Të ftuar: Sami Kurteshi

  • Rendi i ditës
  • 1. Draft-rezoluta për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë të shkaktuara nga ana e ish-regjimit shtetëror serb

Filtro
 • Meetings:3
 • Të pranishëm: Bilall Sherifi, Armend Zemaj, Mergim Lushtaku, Saranda Bogujevci, Muharrem Nitaj, Aida Dërguti

  Munguan: Danush Ademi,

  Të ftuar: Sami Kurteshi, Andin Hoti, Duda Balje

  • Rendi i ditës
  • 1. Draft-rezoluta për dënimin e gjenocidit, krimeve kundër njerëzimit dhe krimeve të luftës në Kosovë të shkaktuara nga ana e ish-regjimit shtetëror serb

   I miratuar
 • Të pranishëm: Armend Zemaj, Mergim Lushtaku, Saranda Bogujevci, Muharrem Nitaj, Aida Dërguti, Bilall Sherifi

  Munguan: Danush Ademi.

  Të ftuar: Sami Kurteshi.

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar

   I miratuar
  • 2. Draft-rezoluta për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë të shkaktuara nga ana e ish-regjimit shtetëror serb.

 • Të pranishëm: Armend Zemaj, Mergim Lushtaku, Muharrem Nitaj, Aida Dërguti, Bilall Sherifi

  Munguan: Saranda Bogujevci, Danush Ademi

  Të ftuar: Sami Kurteshi

  • Rendi i ditës
  • 1. Draft-rezoluta për dënimin e gjenocidit, krimeve kundër njerëzimit dhe krimeve të luftës në Kosovë të shkaktuara nga ana e ish-regjimit shtetëror serb.