Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 4
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 1
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Bedri Hamza , Hekuran Murati , Mimoza Kusari-Lila , Shkelzen Hajdini , Shkumbin Demaliaj , Verica Ćeranić , Yllza Hoti

  Munguan: Fatmir Rexhepi , Fikrim Damka , Haxhi Shala , Kujtim Gashi

  Të ftuar: Besnik Bislimi - Ministër i Financave dhe Transfereve

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.07/L-001 mbi Ndarjet Buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2020

 • Të pranishëm: Fatmir Rexhepi , Fikrim Damka , Haxhi Shala , Hekuran Murati , Kujtim Gashi , Mimoza Kusari-Lila , Shkelzen Hajdini , Verica Ćeranić , Yllza Hoti

  Munguan: Bedri Hamza , Shkumbin Demaliaj

  Të ftuar: Besnik Bislimi - Ministër i Financave dhe Transfereve

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Shqyrtimi i Raportit vjetor të shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës për vitin 2019

   I miratuar
 • Të pranishëm: Fikrim Damka , Haxhi Shala , Hekuran Murati , Kujtim Gashi , Mimoza Kusari-Lila , Shkelzen Hajdini , Verica Ćeranić , Yllza Hoti , Rasim Selmanaj

  Munguan: Bedri Hamza , Fatmir Rexhepi

  Të ftuar: zv. Ministri i Financave dhe Transfereve, z.Agim Krasniqi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur me datë 25.02.2020

  • 3. Shqyrtimi i Kërkesës së Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës për miratimin e taksave vjetore për vitin 2020

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i kërkesës së Qeverisë për konsultim lidhur me vendimin e Qeverisë 06/04 të datës 28 shkurt 2020 për shfuqizimin e vendimit i cili që ka të bëjë lidhur me akcizën për duhanin

   I miratuar
 • Të pranishëm: Bedri Hamza , Fatmir Rexhepi , Fikrim Damka , Hekuran Murati , Kujtim Gashi , Mimoza Kusari-Lila , Shkelzen Hajdini , Shkumbin Demaliaj , Verica Ćeranić , Yllza Hoti

  Munguan: Haxhi Shala

  • Rendi i ditës
  • 1. Konstituimi i Komisionit

   I miratuar