Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 4
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 1
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Adem Hodža , Fetah Rudi , Igor Simić , Ivan Todosijević , Ljubinko Karadžić , Miljana Nikolić , Rasim Demiri , Veton Berisha , Zoran Mojsilović

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Shqyrtimi i Planit të punës për periudhën shtator-dhjetor 2020.

   I miratuar
 • Të pranishëm: Miljana Nikolić

  Munguan: Etem Arifi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Shqyrtimi i raportit me amendamente në Projektligjin nr.07/L-006 për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19 në territorin e Republikës së Kosovës

   I miratuar
 • Të pranishëm: Adem Hodža , Albert Kinolli , Elmi Reçica , Fetah Rudi , Fidan Jilta , Hajrulla Çeku , Igor Simić , Ivan Todosijević , Ljubinko Karadžić , Miljana Nikolić , Miloš Perović , Rasim Demiri , Rasim Selmanaj , Veton Berisha , Zoran Mojsilović

  Munguan: Arbër Rexhaj , Etem Arifi , Zikreta Aliti

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 24.02.2020

  • 3. Shqyrtimi i Draft Planit të Punës së Komisionit, për vitin 2020

   I miratuar
  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Albert Kinolli , Duda Balje , Fetah Rudi , Fidan Jilta , Miljana Nikolić , Rasim Selmanaj

  Munguan: Elmi Reçica , Hajrulla Çeku , Igor Simić , Ivan Todosijević , Zoran Mojsilović

  • Rendi i ditës
  • 1. Mbledhja Konstituive e Komisionit

   I miratuar