Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 6
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Abelard Tahiri , Alban Hyseni , Artan Abrashi , Dimal Basha , Donika Kadaj-Bujupi , Evgjeni Thaçi-Dragusha , Ljubinko Karadžić , Rasim Demiri , Shkëmb Manaj , Visar Hoti

  Të ftuar: Anita Alaj-Kalanderi - drejtoresha ekzekutive e Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura me datë 11.03 dhe 15.03,14 dhe 30.04,dhe 12.05.2020

  • 3. Shqyrtimi i Raportit Vjetor i punës së Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas për vitin 2019

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i shkresës së Agjencisë për Verifikim dhe Krahasim të Pronës e datës 25 mars 2020

   I miratuar
  • 5. Diskutim lidhur me procedurat e mëtejme për zgjedhjen e anëtarëve të KGJK-së dhe KPK-së

  • 6. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Abelard Tahiri , Alban Hyseni , Albulena Balaj- Halimi , Artan Abrashi , Dimal Basha , Donika Kadaj-Bujupi , Driton Selmanaj , Fikrim Damka , Ljubinko Karadžić , Shkëmb Manaj

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur me datën 04.03.2020

  • 3. Shqyrtimi i shkresës së drejtuar nga kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani, për mandatin e deputetit Etem Arifi

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i kërkesës së deputetit Behgjet Pacolli për interpretim të detyrave dhe funksionit të deputetit, si dhe pengimit në kryerjen e detyrave kushtetuese.

 • Të pranishëm: Abelard Tahiri , Albulena Balaj- Halimi , Driton Selmanaj , Fikrim Damka , Ljubinko Karadžić , Shkëmb Manaj

  Munguan: Artan Abrashi , Dimal Basha , Donika Kadaj-Bujupi , Hajredin Kuçi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Shqyrtimi i përfundimit të Kryesisë së Kuvendit nr. 07-P-021 i datës 10. 4. 2020

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i shkresës së ministres së Drejtësisë, e datës 10. 4. 2020

   I miratuar
 • Të pranishëm: Abelard Tahiri , Albulena Balaj- Halimi , Artan Abrashi , Dimal Basha , Donika Kadaj-Bujupi , Driton Selmanaj , Fikrim Damka , Ljubinko Karadžić , Shkëmb Manaj

  Munguan: Hajredin Kuçi

  • Rendi i ditës
  • 1. Takim me organizatat partnere ndërkombëtare dhe vendore

 • Të pranishëm: Abelard Tahiri , Alban Hyseni , Albulena Balaj- Halimi , Artan Abrashi , Dimal Basha , Donika Kadaj-Bujupi , Driton Selmanaj , Fikrim Damka , Ljubinko Karadžić , Shkëmb Manaj

  Munguan: Hajredin Kuçi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur me datë 21.02020

  • 3. Diskutim lidhur me zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit Gjyqësor të Kosovës

  • 4. Diskutim lidhur me zgjedhjen e anëtarit të Komisionit për kërkesa pronësore

  • 5. Diskutim lidhur me zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit Prokurorial të Kosovës

  • 6. Diskutim lidhur me zgjedhjen e zëvendësdrejtorit të sekretarisë ekzekutive, në kuadër të Agjencisë për Krahasim dhe Verifikim të Pronave

  • 7. Formimi i Grupit punues për Rregulloren e Kuvendit

  • 8. Caktimi i një anëtari në Komisionin Qeveritar për kompensimin e viktimës së krimit

  • 9. Caktimi i një anëtar në Komisionin Qeveritar për njohjen e statusit të ish të dënuarve dhe të ish të përndjekurve politikë

  • 10. Njoftim lidhur me shkresën e Ministres së Drejtësisë të datës 19.02.2020

  • 11. Të ndryshme