Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 8
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 1
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Albert Kinolli , Arbëreshë Kryeziu - Hyseni , Blerta Deliu-Kodra , Faton Bislimi , Ismet Beqiri

  Munguan: Haxhi Shala

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Shqyrtimi i raportit me amendamente në Projektligjin nr.07/L-006 për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19 në territorin e Republikës së Kosovës

   I miratuar
 • Të pranishëm: Albert Kinolli , Arbëreshë Kryeziu - Hyseni , Blerta Deliu-Kodra , Branislav Nikolić , Faton Bislimi , Fitore Pacolli- Dalipi , Ismet Beqiri

  Munguan: Bekë Berisha , Gazmend Gjyshnica , Haxhi Shala , Uran Ismaili

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës;

  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar;

  • 3. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 07/L-014 për plotësim-ndryshimin e Ligjit nr. 07/L-001 mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2020, me amendamentet e Komisionit funksional, nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së.

   I miratuar
  • 4. Të ndryshme;

 • Të pranishëm: Albert Kinolli , Arbëreshë Kryeziu - Hyseni , Bekë Berisha , Blerta Deliu-Kodra , Branislav Nikolić , Faton Bislimi , Fitore Pacolli- Dalipi , Haxhi Shala , Ismet Beqiri

  Munguan: Gazmend Gjyshnica , Uran Ismaili

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës;

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar;

  • 3. Diskutime për planin e punës të Komisionit;

  • 4. Të ndryshme;

 • Të pranishëm: Albert Kinolli , Arbëreshë Kryeziu - Hyseni , Armend Zemaj , Bekë Berisha , Blerta Deliu-Kodra , Branislav Nikolić , Evgjeni Thaçi-Dragusha , Fidan Rekaliu , Fitore Pacolli- Dalipi , Gazmend Gjyshnica , Haxhi Shala

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së komisionit, të mbajtur me 03.03.2020 dhe 13.03.2020

  • 3. Diskutim lidhur me përmbushjen e obligimeve të Kosovës, në procesin e liberalizimit të vizave

 • Të pranishëm: Armend Zemaj , Albert Kinolli , Branislav Nikolić , Evgjeni Thaçi-Dragusha , Fidan Rekaliu , Fitore Pacolli- Dalipi , Gazmend Gjyshnica , Haxhi Shala

  Munguan: Arbëreshë Kryeziu - Hyseni , Blerta Deliu-Kodra

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Kosova pas Samitit të Bashkimit Evropian - Zagreb 2020 dhe mbështetja financiare për përballjen me COVID-19

  • 3. Të ndryshme