Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 7
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 2
 • Të pranishëm: Arben Gashi , Ariana Musliu-Shoshi , Branislav Nikolić , Fatmire Mulhaxha - Kollçaku , Fitore Pacolli- Dalipi , Gazmend Gjyshnica , Kujtim Shala , Time Kadrijaj , Fidan Jilta

  Munguan: Enver Hoxhaj

  Të ftuar: Meliza Haradinaj-Stublla

  • Rendi i ditës
  • 1. Raportim i ministres së Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës znj. Meliza Haradinaj-Stublla.

   Raportim
 • Të pranishëm: Branislav Nikolić , Enver Hoxhaj , Fatmire Mulhaxha - Kollçaku , Fidan Jilta , Fitore Pacolli- Dalipi , Gazmend Gjyshnica , Time Kadrijaj

  Munguan: Arben Gashi , Ariana Musliu-Shoshi , Kujtim Shala , Mirlinda Sopi- Krasniqi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Shqyrtimi i shkresës drejtuar komisioneve për politikë të jashtme të parlamenteve të vendeve anëtare të BE-së

  • 3. Shqyrtimi i draft - Planit të Punës së Komisionit për vitin 2020

  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Arben Gashi , Ariana Musliu-Shoshi , Enver Hoxhaj , Fidan Jilta , Fitore Pacolli- Dalipi , Gazmend Gjyshnica , Kujtim Shala , Mirlinda Sopi- Krasniqi , Time Kadrijaj

  Munguan: Branislav Nikolić , Fatmire Mulhaxha - Kollçaku

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit te dites

   I miratuar
  • 2. Shqyrtimi i ftesës së Komisionit drejtuar Kryeministrit për të raportuar lidhur me 'zotimin' e Qeverisë për pezullimin e angazhimit të RKS në organizata ndërkombëtare dhe vizitën e tij në Uashington para udhëtimit të tij në SHBA.

   I miratuar
  • 3. Iniciativa e komisionit për t’iu adresuar komisioneve parlamentare për punë të jashtme të vendeve të Evropës, Mbretërisë së Bashkuar dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës

   I miratuar
 • Të pranishëm: Arben Gashi , Ariana Musliu-Shoshi , Branislav Nikolić , Fatmire Mulhaxha - Kollçaku , Fidan Jilta , Fitore Pacolli- Dalipi , Gazmend Gjyshnica , Kujtim Shala , Mirlinda Sopi- Krasniqi , Time Kadrijaj

  Munguan: Enver Hoxhaj

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar

  • 3. Diskutim lidhur me riatdhesimin e qytetarëve të Kosovës gjatë situatës së krijuar nga pandemia Covid-19

 • Të pranishëm: Arben Gashi , Ariana Musliu-Shoshi , Branislav Nikolić , Enver Hoxhaj , Fatmire Mulhaxha - Kollçaku , Fidan Jilta , Fitore Pacolli- Dalipi , Gazmend Gjyshnica , Kujtim Shala , Mirlinda Sopi- Krasniqi , Time Kadrijaj

  Të ftuar: Glauk Konjufca - Ministër i Punëve të Jashtme

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar

  • 3. Raportimi i ministrit të punëve të jashtme z.Glauk Konjufca lidhur me gjendjen në shërbimin e jashtëm të Republikës së Kosovës, si dhe angazhimet e tij që nga marrja e detyrës në krye të këtij dikasteri më 4 shkurt.

   Raportim
Filtro
 • Meetings:2
 • Të pranishëm: Arben Gashi , Ariana Musliu-Shoshi , Enver Hoxhaj , Fidan Jilta , Fitore Pacolli- Dalipi , Gazmend Gjyshnica , Kujtim Shala , Mirlinda Sopi- Krasniqi , Time Kadrijaj

  Munguan: Branislav Nikolić , Fatmire Mulhaxha - Kollçaku

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit te dites

   I miratuar
  • 2. Shqyrtimi i ftesës së Komisionit drejtuar Kryeministrit për të raportuar lidhur me 'zotimin' e Qeverisë për pezullimin e angazhimit të RKS në organizata ndërkombëtare dhe vizitën e tij në Uashington para udhëtimit të tij në SHBA.

   I miratuar
  • 3. Iniciativa e komisionit për t’iu adresuar komisioneve parlamentare për punë të jashtme të vendeve të Evropës, Mbretërisë së Bashkuar dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës

   I miratuar
 • Të pranishëm: Arben Gashi , Ariana Musliu-Shoshi , Fatmire Mulhaxha - Kollçaku , Fidan Jilta , Gazmend Gjyshnica , Kujtim Shala , Mirlinda Sopi- Krasniqi , Time Kadrijaj

  Munguan: Branislav Nikolić , Enver Hoxhaj , Fitore Pacolli- Dalipi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar

  • 3. Diskutim lidhur me planin e punës së Komisionit

  • 4. Të ndryshme