Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 13
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Arbëreshë Krasniqi , Eliza Hoxha , Fidan Jilta , Fitim Uka , Frashër Demaj , Jahja Kokaj , Shpejtim Bulliqi , Teuta Haxhiu , Valentina Bunjaku-Rexhepi

  Munguan: Jasmina Dedić , Sejdi Hoxha

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar

  • 3. Diskutim lidhur me reformën në arsim në Komunën e Kamenicës, të ftuar ishin ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj dhe kryetari i Kamenicës, Qendron Kastrati.

 • Të pranishëm: Fidan Jilta , Fitim Uka , Jahja Kokaj , Shpejtim Bulliqi , Teuta Haxhiu , Valentina Bunjaku-Rexhepi , Eliza Hoxha , Frashër Demaj , Sejdi Hoxha

  Munguan: Arbëreshë Krasniqi , Jasmina Dedić

  Të ftuar: Ramë Lika - Ministër i Arsimit

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 05.08.2020

  • 3. Raportimi i ministrit të Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj lidhur me përgatitjet për fillimin e vitit të ri shkollor

   Raportim
  • 4. Përzgjedhja e kandidatëve për anëtarë të Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore.

   I miratuar
 • Të pranishëm: Eliza Hoxha , Fidan Jilta , Fitim Uka , Frashër Demaj , Jahja Kokaj , Jasmina Dedić , Sejdi Hoxha , Shpejtim Bulliqi , Teuta Haxhiu , Valentina Bunjaku-Rexhepi

  Munguan: Arbëreshë Krasniqi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Intervistimi i kandidatëve për anëtarë të Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore.

 • Të pranishëm: Eliza Hoxha , Fidan Jilta , Frashër Demaj , Jahja Kokaj , Teuta Haxhiu , Valentina Bunjaku-Rexhepi

  Munguan: Fitim Uka , Arbëreshë Krasniqi , Jasmina Dedić , Sejdi Hoxha , Shpejtim Bulliqi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Shqyrtimi i listës së kandidatëve për anëtarë të Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore.

   I miratuar
 • Të pranishëm: Eliza Hoxha , Fitim Uka , Jasmina Dedić , Sejdi Hoxha , Teuta Haxhiu , Valentina Bunjaku-Rexhepi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Shqyrtimi i përfundimit të Kryesisë së Kuvendit për ndryshimin dhe plotësimin e vendimit për themelimin e komisioneve parlamentare

   I miratuar
  • 3. Diskutim mbi listën e kandidatëve për intervistim për Anëtarë të Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore.