Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 11
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 1
 • Të pranishëm: Adem Hodža , Doruntinë Maloku- Kastrati , Elbert Krasniqi , Endrit Shala , Ferat Shala , Fidan Rekaliu , Hekuran Murati , Mimoza Kusari-Lila , Pal Lekaj , Zoran Mojsilović

  Munguan: Memli Krasniqi

  Të ftuar: Ministri Bekim Kuqi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 9.6.2020

  • 3. Formimi i Panelit për zgjedhjen e rregullatorit të ujit

   I miratuar
  • 4. Raportim i ministrit të Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit, z.Blerim Kuqi, lidhur me gjendjen në ndërmarrjen “TREPÇA SH.A.” dhe ndërmarrjet publike

   Raportim
  • 5. Formimi i grupit punues per mbikëqyrjen e Ligjit për Trepçën

  • 6. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Doruntinë Maloku- Kastrati , Elbert Krasniqi , Endrit Shala , Ferat Shala , Hekuran Murati , Mimoza Kusari-Lila , Pal Lekaj , Zoran Mojsilović

  Munguan: Adem Hodža , Memli Krasniqi

  • Rendi i ditës
  • 1. Shqyrtimi i Raportit të Grupit të punës për zgjedhjen e Bordit të NP KOSTT

   I miratuar
 • Të pranishëm: Doruntinë Maloku- Kastrati , Elbert Krasniqi , Endrit Shala , Ferat Shala , Hekuran Murati , Mimoza Kusari-Lila , Pal Lekaj , Valentina Bunjaku-Rexhepi , Zoran Mojsilović

  Munguan: Adem Hodža , Memli Krasniqi

  Të ftuar: KPMM dhe ARRU

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës;

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhjet e datës 28.5.2019; 1 dhe 2.6.2020;

   I miratuar
  • 3. Formimi i Grupit të punës për zgjedhjen e Bordit të NP KOSTT;

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale – KPMM për vitin 2019;

   I miratuar
  • 5. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit – ARRU për vitin 2019;

   I miratuar
  • 6. Të ndryshme;

 • Të pranishëm: Adem Hodža , Elbert Krasniqi , Endrit Shala , Ferat Shala , Hekuran Murati , Memli Krasniqi , Mimoza Kusari-Lila , Zoran Mojsilović

  Munguan: Doruntinë Maloku- Kastrati , Pal Lekaj , Valentina Bunjaku-Rexhepi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i raportit vjetor i Agjencisë Kosovare të Privatizimit-AKP, për vitin 2019.

   I miratuar
 • Të pranishëm: Doruntinë Maloku- Kastrati , Elbert Krasniqi , Endrit Shala , Ferat Shala , Hekuran Murati , Mimoza Kusari-Lila , Pal Lekaj , Valentina Bunjaku-Rexhepi , Zoran Mojsilović

  Munguan: Adem Hodža , Memli Krasniqi

  Të ftuar: Valon Tolak - drejtor menaxhues i AKP-së

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar

  • 3. Shqyrtimi i raportit vjetor të Agjencisë Kosovare të Privatizimit - AKP për vitin 2019.

Filtro
 • Meetings:1
 • Të pranishëm: Doruntinë Maloku- Kastrati , Elbert Krasniqi , Endrit Shala , Ferat Shala , Hekuran Murati , Mimoza Kusari-Lila , Pal Lekaj , Valentina Bunjaku-Rexhepi , Zoran Mojsilović

  Munguan: Adem Hodža , Memli Krasniqi

  Të ftuar: KPMM dhe ARRU

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës;

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhjet e datës 28.5.2019; 1 dhe 2.6.2020;

   I miratuar
  • 3. Formimi i Grupit të punës për zgjedhjen e Bordit të NP KOSTT;

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale – KPMM për vitin 2019;

   I miratuar
  • 5. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit – ARRU për vitin 2019;

   I miratuar
  • 6. Të ndryshme;