Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 8
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 1
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 1
 • Të pranishëm: Adem Hodža , Arbër Tolaj , Bajrush Xhemajli , Evgjeni Thaçi-Dragusha , Ilir Ferati , Liburn Aliu , Salih Zyba , Shpejtim Bulliqi , Xhavit Ukaj

  Munguan: Miloš Perović , Rasim Selmanaj

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit, të mbajtur më 6.10.2020

  • 3. Njoftimi për problemet me grumbullimin e qumeshtit nga ana e fermereve të Kosovës, i ftuar Kryetari i Këshillit koordinues të fermerëve të qumështit

 • Të pranishëm: Adem Hodža , Arbëreshë Krasniqi , Bajrush Xhemajli , Evgjeni Thaçi-Dragusha , Hajrulla Çeku , Ilir Ferati , Liburn Aliu , Miloš Perović , Rasim Selmanaj , Shpejtim Bulliqi , Xhavit Ukaj

  Të ftuar: Arban Abrashi Minister i Infrastruktures

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës;

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhja e kaluar;

  • 3. Marrëveshjet nga takimi i Uashingtonit nga 4 Shtatori 2020 për ndërtimin e akseve rrugore dhe hekurudhore. I ftuar: Ministri Arban Abrashi

   Raportim
  • 4. Të ndryshme;

 • Të pranishëm: Adem Hodža , Arbër Tolaj , Evgjeni Thaçi-Dragusha , Hajrulla Çeku , Ilir Ferati , Liburn Aliu , Miloš Perović , Shpejtim Bulliqi , Xhavit Ukaj

  Munguan: Arbëreshë Krasniqi , Bajrush Xhemajli

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar

  • 3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr. 07/L-018 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.05/L-132 për Automjete

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i raportit vjetor të punës për vitin 2019 të​ Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave (ARH)

   I miratuar
 • Të pranishëm: Bajrush Xhemajli , Evgjeni Thaçi-Dragusha , Hajrulla Çeku , Ilir Ferati , Liburn Aliu , Xhavit Ukaj

  Munguan: Adem Hodža , Arbër Tolaj , Arbëreshë Krasniqi , Miloš Perović , Shpejtim Bulliqi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga dy mbledhjet e kaluara

  • 3. Shqyrtimi i raportit vjetor të Autoritetit rregullativ të hekurudhave për vitin 2019

   I miratuar
  • 4. Shqyrtimi i Draft-Planit të punës për vitin 2020

   I miratuar
  • 5. Shqyrtimi i përfundimit të Kryesisë së Kuvendit për ndryshimin dhe plotësimin e vendimit për themelimin e komisioneve parlamentare

   I miratuar
 • Të pranishëm: Adem Hodža , Bajrush Xhemajli , Endrit Shala , Evgjeni Thaçi-Dragusha , Hajrulla Çeku , Ilir Ferati , Liburn Aliu , Miloš Perović , Rasim Selmanaj , Shpejtim Bulliqi

  Të ftuar: Arianit Islami, U.D i drejtorit të AAC-së

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar

  • 3. Shqyrtimi i raportit vjetor të Autoritetit të Aviacionit Civil (AAC) të Republikës së Kosovës për vitin 2019.

  • 4. Të ndryshme

Filtro
 • Meetings:1
 • Të pranishëm: Adem Hodža , Arbëreshë Krasniqi , Bajrush Xhemajli , Evgjeni Thaçi-Dragusha , Hajrulla Çeku , Ilir Ferati , Liburn Aliu , Miloš Perović , Rasim Selmanaj , Shpejtim Bulliqi , Xhavit Ukaj

  Të ftuar: Arban Abrashi Minister i Infrastruktures

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës;

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhja e kaluar;

  • 3. Marrëveshjet nga takimi i Uashingtonit nga 4 Shtatori 2020 për ndërtimin e akseve rrugore dhe hekurudhore. I ftuar: Ministri Arban Abrashi

   Raportim
  • 4. Të ndryshme;