Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 14
 • Dëgjime publike: 1
 • Projektligje të shqyrtuara: 1
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Albena Reshitaj , Bekim Haxhiu , Ekrem Hyseni , Fitim Uka , Haxhi Avdyli , Labinotë Demi- Murtezi , Miloš Perović , Uran Ismaili

  Munguan: Fikrim Damka , Fitim Haziri , Mirlinda Sopi- Krasniqi

  Të ftuar: Armend Zemaj - Ministri i Shëndetësisë

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 29.07.2020

  • 3. Raportimi i ministrit të Ministrisë së Shëndetësisë z. Armend Zemaj për menaxhimin e situatës me ,,Covid 19 “

   Raportim
  • 4. Miratimi i raportit me rekomandime të Projektligjit nr.07/L-006 për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19 në territorin e Republikës së Kosovës.

   I miratuar
 • Të pranishëm: Albena Reshitaj , Bekim Haxhiu , Ekrem Hyseni , Fikrim Damka , Fitim Haziri , Haxhi Avdyli , Labinotë Demi- Murtezi , Uran Ismaili

  Munguan: Fitim Uka , Miloš Perović , Mirlinda Sopi- Krasniqi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit për parandalimin dhe luftimin e Pandemisë COVID-19 në territorin e Republikës së Kosovës

   I miratuar
 • Të pranishëm: Albena Reshitaj , Bekim Haxhiu , Ekrem Hyseni , Fikrim Damka , Fitim Haziri , Fitim Uka , Haxhi Avdyli , Labinotë Demi- Murtezi

  Munguan: Miloš Perović , Mirlinda Sopi- Krasniqi , Uran Ismaili

  • Rendi i ditës
  • 1. Dëgjim publik lidhur me Projektligjin për parandalimin dhe luftimin e Pandemisë COVID-19 në territorin e Republikës së Kosovës

 • Të pranishëm: Albena Reshitaj , Bekim Haxhiu , Ekrem Hyseni , Fikrim Damka , Fitim Haziri , Haxhi Avdyli , Labinotë Demi- Murtezi , Uran Ismaili

  Munguan: Fitim Uka , Miloš Perović , Mirlinda Sopi- Krasniqi , Zikreta Aliti

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar

  • 3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit për parandalimin dhe luftimin e Pandemisë COVID-19 në territorin e Republikës së Kosovës

  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Albena Reshitaj , Bekim Haxhiu , Fikrim Damka , Fitim Haziri , Fitim Uka , Haxhi Avdyli , Labinotë Demi- Murtezi , Mirlinda Sopi- Krasniqi

  Munguan: Ekrem Hyseni , Miloš Perović , Uran Ismaili

  Të ftuar: Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale - Skender Reqica

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar

  • 3. Raportimi i ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skënder Reçica.

   Raportim