Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 7
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Elmi Reçica , Fatmir Rexhepi , Fatmire Mulhaxha - Kollçaku , Ganimete Musliu , Hatim Baxhaku , Ilir Tasholli , Mefail Bajqinovci , Rexhep Selimi , Slavko Simić

  Munguan: Haxhi Shala , Rasim Demiri

  Të ftuar: Përfaqësues të Inspektoratit Policor të Kosovës

  • Rendi i ditës
  • 1. Rendi i ditës

   I miratuar
  • 2. Formimi i panelit vlerësues rreth procedurës së përzgjedhjes së Komisionerit të Agjencisë për Informim dhe Privatësi

   I miratuar
 • Të pranishëm: Bekë Berisha , Elmi Reçica , Ganimete Musliu , Hatim Baxhaku , Haxhi Shala , Ilir Tasholli , Mefail Bajqinovci , Rasim Demiri , Rexhep Selimi

  Munguan: Fatmire Mulhaxha - Kollçaku , Slavko Simić

  Të ftuar: Bujar Sadiku - U.D i drejtorit të Agjencisë për informim dhe privatësi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e komisionit të mbajtura me datë 10.03.2020 dhe 12.05.2020

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i raportit vjetor i Agjencisë për Informim dhe privatësi për vitin 2019

   I miratuar
  • 4. Të ndryshme

   I miratuar
 • Të pranishëm: Arbër Rexhaj , Bekë Berisha , Elmi Reçica , Fatmire Mulhaxha - Kollçaku , Ganimete Musliu , Haxhi Shala , Rasim Demiri , Rexhep Selimi , Slavko Simić

  Munguan: Hatim Baxhaku , Ilir Tasholli

  Të ftuar: Rashit Qalaj - Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Raportim i Drejtorit të Policisë z. Rashit QALAJ lidhur me menaxhimin e situatës se sigurisë në Kosovë gjatë pandemisë globale COVID-19

   Raportim
 • Të pranishëm: Arbër Rexhaj , Bekë Berisha , Elmi Reçica , Fatmire Mulhaxha - Kollçaku , Ganimete Musliu , Haxhi Shala , Rasim Demiri , Rexhep Selimi , Slavko Simić

  Munguan: Hatim Baxhaku

  Të ftuar: Rashit Qalaj - Drejtor i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës

  • Rendi i ditës
 • Të pranishëm: Arbër Rexhaj , Bekë Berisha , Elmi Reçica , Fatmire Mulhaxha - Kollçaku , Ganimete Musliu , Haxhi Shala , Ilir Tasholli , Rexhep Selimi

  Munguan: Hatim Baxhaku , Rasim Demiri , Slavko Simić

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Diskutim lidhur me menaxhimin e situatës se sigurisë në Kosovë gjatë pandemisë globale COVID-19.

  • 3. Diskutim lidhur me çështjet vijuese të Komisionit

  • 4. Të ndryshme