Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 23
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 2
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar

  • 3. Diskutim lidhur me çështjen e gërmimeve tё fundit nё Serbi për zbardhjen e fatit tё personave tё pagjetur nga lufta nё Kosovё

  • 4. Shqyrtimi i draft-rezolutës nga debati parlamentar lidhur me problemet e banorëve shqiptarë në veri të Mitrovicës dhe komunave të tjetra në pjesën veriore të Kosovës

  • 5. Shqyrtimi i Projektigjit për Peticionet

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e kaluara

  • 3. Takim në komision me përfaqësues të Inspektoratit Policor të Kosovës lidhur me kërkesën e Veton Elshanit dhe 175 zyrtarëve të tjerë policorë që janë invalidë gjatë luftës së fundit në Kosovë

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Raportimi i kryeministrit Hoti lidhur me çështjen e të pagjeturve në kuadër të dialogut Kosovë - Serbi

   Raportim
 • Të pranishëm: Duda Balje , Fjolla Ujkani , Saranda Bugojevci , Saranda Musliu , Teuta Haxhiu , Valdete Idrizi , Zikreta Aliti

  Munguan: Besa Ismaili-Ahmeti , Jasmina Dedić , Marigona Geci , Veton Berisha

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i proceverbalit nga mbledhja e kaluar

  • 3. Takim me përfaqësuesit e Divizionit tё Skemave pёr Kategoritё e Luftёs nё Departamentin e Familjeve tё Dëshmorëve dhe Invalidёve tё Luftёs, pranë Ministrisë sё Punës dhe Mirëqenies Sociale

  • 4. Takim me përfaqësuesit e Komisionit Qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës çlirimtare të Kosovës.

 • Të pranishëm: Duda Balje , Fjolla Ujkani , Jasmina Dedić , Saranda Bugojevci , Teuta Haxhiu , Valdete Idrizi , Veton Berisha , Zikreta Aliti

  Munguan: Besa Ismaili-Ahmeti , Marigona Geci , Saranda Musliu

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Takim në komision me: a) Përfaqësues të kompanisë “Kërveshi Partneres”; b) Përfaqësuesi i OJQ, “Ngritja e Zërit”;

  • 3. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e kaluara

  • 4. Njoftim i komisionit lidhur me shqyrtimin e peticioneve nga ana e grupit punues

Filtro
 • Meetings:2
  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Raportimi i kryeministrit Hoti lidhur me çështjen e të pagjeturve në kuadër të dialogut Kosovë - Serbi

   Raportim
 • Të pranishëm: Arbëreshë Krasniqi , Besa Ismaili-Ahmeti , Duda Balje , Fjolla Ujkani , Jasmina Dedić , Marigona Geci , Saranda Bugojevci , Saranda Musliu , Valdete Idrizi , Zikreta Aliti

  Të ftuar: Ministri i Drejtesise: Selim Selimi, zyra e Kryeministrit, zyra e MPJ-se

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës;

  • 2. Takim në Komision lidhur me çështjen e personave të pagjetur në kuadër të dialogut me Serbinë Të ftuar: Avdullah Hoti KM, Meliza Haradinaj - Stublla MPJ dhe Selim Selimi MD ; Takim në Komision me përfaqësuesit e Komisionit Qeveritar për Persona të Zhdukur;

   Raportim
  • 3. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të kaluara;

  • 4. Shqyrtimi i Projektligjit për peticione;

  • 5. Shqyrtimi i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr. 02/L-31 për lirinë fetare në Kosovë;

  • 6. Të ndryshme;