Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 2
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Albert Kinolli , Ali Berisha , Bedri Hamza , Besa Gaxherri , Endrit Shala , Sejdi Hoxha , Verica Ćeranić , Vlora Limani- Hajnuni

  Munguan: Arta Bajralija , Eman Rrahmani , Enver Haliti

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur më 26.01.2020

  • 3. Shqyrtimi dhe miratimi i planit të punës së Komisionit për vitin 2020

   I miratuar
  • 4. Inicimi i procedurave lidhur me Auditimin e Raporteve Vjetore Financiare dhe Raportet e Deklarimit Financiar të Fushatës, së subjekteve politike, për vitet 2018, dhe 2019

   I miratuar
  • 5. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Albert Kinolli , Ali Berisha , Bedri Hamza , Endrit Shala , Sejdi Hoxha , Vlora Limani- Hajnuni

  Munguan: Verica Ćeranić

  • Rendi i ditës
  • 1. Konstituimi i Komisionit

   I miratuar