Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 5
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Shkumbin Gashi , Arbër Rexhaj , Dimal Basha , Fatmir Xhelili , Gazmend Syla , Salih Zyba

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i Procesverbaleve të mbledhjeve të mbajtura të komisionit me 17.07.2020 dhe 17.08.2020

  • 3. Shqyrtimi dhe plotësimi i Planit të Punës së Komisionit për sesionin vjeshtor

   I miratuar
 • Të pranishëm: Arbër Rexhaj , Duda Balje , Fatmir Xhelili , Gazmend Bytyqi , Gazmend Syla , Salih Zyba

  Munguan: Shkumbin Gashi , Dimal Basha , Endrit Shala , Lirije Kajtazi , Slavko Simić

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e kaluar

  • 3. Shqyrtimi i kërkesës buxhetore të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë për përfshirjen në Projektligjin nr. 07/L-014 për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit nr. 07/L-001 mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2020

   I miratuar
 • Të pranishëm: Shkumbin Gashi , Arbër Rexhaj , Dimal Basha , Fatmir Xhelili , Gazmend Bytyqi , Salih Zyba

  Të ftuar: Kreshnik Gashi - drejtori i Agjencisë Kosovare të Intelegjencës (AKI)

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit, të mbajtur më 09.03.2020

  • 3. Raportim i Drejtorit te AKI-se lidhur me gjendjen e sigurise gjate periudhes se pandemise dhe situata aktuale

 • Të pranishëm: Dimal Basha , Fatmir Xhelili , Lirije Kajtazi , Mefail Bajqinovci , Rasim Demiri , Salih Zyba , Slavko Simić , Gazmend Bytyqi , Gazmend Syla

  Munguan: Endrit Shala

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar

  • 3. Shqyrtimi dhe miratimi i Planit të Punës për vitin 2020

   I miratuar
 • Të pranishëm: Dimal Basha , Endrit Shala , Fatmir Xhelili , Gazmend Bytyqi , Gazmend Syla , Lirije Kajtazi , Mefail Bajqinovci , Rasim Demiri , Salih Zyba , Slavko Simić

  • Rendi i ditës
  • 1. Konstituimi i Komisionit

   I miratuar