Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 9
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Shkumbin Gashi , Bekë Berisha , Doruntinë Maloku- Kastrati , Fidan Rekaliu , Fikrim Damka , Gazmend Bytyqi , Hajrulla Çeku , Hekuran Murati , Sejdi Hoxha

  Munguan: Liburn Aliu , Verica Ćeranić

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit te ditës

  • 2. Intervistimi i z. Naser Osmani, ish- Zëvendës kryesues i Bordit, në orën 12:00

  • 3. Intervistimi i z. Haki Shatri, ish Ministër i Ekonomisë dhe Financave, në orën 13:00

 • Të pranishëm: Shkumbin Gashi , Doruntinë Maloku- Kastrati , Fidan Rekaliu , Gazmend Bytyqi , Hajrulla Çeku , Hekuran Murati , Sejdi Hoxha

  Munguan: Bekë Berisha , Fikrim Damka , Liburn Aliu , Verica Ćeranić

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Intervistimi i z. Besim Beqaj, ish-Ministër i Zhvillimit Ekonomik, në orën 13:00

 • Të pranishëm: Shkumbin Gashi , Bekë Berisha , Doruntinë Maloku- Kastrati , Fidan Rekaliu , Fikrim Damka , Gazmend Bytyqi , Hajrulla Çeku , Hekuran Murati , Liburn Aliu , Sejdi Hoxha , Verica Ćeranić

  Të ftuar: Ali Sadriu - ish -Ministër i Ekonomisë dhe Financave

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit te ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e kaluara dt. 22 dhe 28.09.2020

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e kaluara dt. 22 dhe 28.09.2020

  • 4. Intervistimi i z. Ali Sadriu, ish-Ministër Ministrisë së Ekonomisë dhe Financave në orën 10:00

  • 5. Intervistimi i z. Petrit Gashi, ish kryesues i Bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit, në orën 13:00

 • Të pranishëm: Bekë Berisha , Fidan Rekaliu , Gazmend Bytyqi , Hajrulla Çeku , Hekuran Murati , Sejdi Hoxha

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Intervistimi i z. Blerim Rexha, ish-kryesues i Bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit në orën 9:00

 • Të pranishëm: Bekë Berisha , Doruntinë Maloku- Kastrati , Fikrim Damka , Hajrulla Çeku , Hekuran Murati , Verica Ćeranić

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit te ditës