Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 5
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 0
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Artan Abrashi , Bajrush Xhemajli , Eliza Hoxha , Haxhi Avdyli , Shpejtim Bulliqi , Teuta Haxhiu , Visar Hoti , Zikreta Aliti

  Munguan: Besa Gaxherri , Rasim Demiri , Zoran Mojsilović

  Të ftuar: Blerim Kuçi - Ministër i Ekonomisë

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më: 19.10.2020

  • 3. Intervistimi i Z. Blerim Kuçi, Ministër i Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit

 • Të pranishëm: Artan Abrashi , Bajrush Xhemajli , Besa Gaxherri , Eliza Hoxha , Haxhi Avdyli , Rasim Demiri , Shpejtim Bulliqi , Teuta Haxhiu , Visar Hoti , Zikreta Aliti , Zoran Mojsilović

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më: 25.9.2020; 5.10.2020 dhe 12.10.2020

  • 3. Votimi i Kërkesës/Rekomandimit për pezullimin e lëshimit të lejeve të reja dhe rilicencimin e hidrocentraleve

  • 4. Përgatitja e listës së dëshmitarëve

  • 5. Përzgjedhja e ekspertëve

 • Të pranishëm: Artan Abrashi , Bajrush Xhemajli , Besa Gaxherri , Eliza Hoxha , Haxhi Avdyli , Rasim Demiri , Shpejtim Bulliqi , Teuta Haxhiu , Visar Hoti , Zikreta Aliti , Zoran Mojsilović

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më: 25.9.2020 dhe 5.10.2020

  • 3. Shqyrtimi i Draft Planit të Veprimit

  • 4. Shqyrtimi i Draft Planit të Buxhetit

 • Të pranishëm: Artan Abrashi , Bajrush Xhemajli , Eliza Hoxha , Haxhi Avdyli , Shpejtim Bulliqi , Teuta Haxhiu , Visar Hoti , Zikreta Aliti

  Munguan: Besa Gaxherri , Rasim Demiri , Zoran Mojsilović

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Shqyrtimi i planit të punës së Komisionit

 • Të pranishëm: Artan Abrashi , Bajrush Xhemajli , Besa Gaxherri , Eliza Hoxha , Haxhi Avdyli , Rasim Demiri , Shpejtim Bulliqi , Teuta Haxhiu , Visar Hoti , Zikreta Aliti , Zoran Mojsilović

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Konstituimi i Komisionit

   I miratuar