Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 30
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 1
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 9
 • Të pranishëm: Vjosa Osmani-Sadriu,Time Kadrijaj,Danush Ademi,Glauk Konjufca,Fitore Pacolli-Dalipi,Doruntinë Maloku-Kastrati,Elmi Reçica, Evgjeni Thaçi-Dragusha.

  Munguan: Dukagjin Gorani,Srdjan Mitrovic, Zafir Berisha

  Të ftuar: Ministri i Diasporës dhe Investimeve Strategjike z. Dardan Gashi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mbajtur më 5 nëntor 2018

   I miratuar
  • 4. Takim i komisionit me ministrin e Ministrisë së Diasporës dhe Investimeve Strategjike z. Dardan Gashi

   Raportim
  • 5. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Vjosa Osmani - Sadriu, Time Kadrijaj, Danush Ademi, Glauk Konjufca, Dukagjin Gorani, Elmi Reçica, Zafir Berisha

  Munguan: Fitore Pacolli - Dalipi, Doruntinë Maloku - Kastrati, Evgjeni Thaçi - Dragusha, Srdjan Mitrovic

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 2 dhe 17 tetor 2018

  • 3. Angazhimi i ekspertit për Strategjinë për bashkëpunim ndërkombëtar dhe ndërparlamentar

   I miratuar
  • 4. Angazhimi i ekspertëve për grupet punuese

  • 5. Zgjerimi i listës ekzistuese të ekspertëve

   I miratuar
  • 6. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Vjosa Osmani-Sadriu, Time Kadrijaj, Danush Ademi, Glauk Konjufca, Fitore Pacolli-Dalipi, Dukagjin Gorani, Doruntinë Maloku-Kastrati, Evgjeni Thaçi-Dragusha, Srdjan Mitrovic

  Munguan: Elmi Reçica, Zafir Berisha

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Shqyrtimi i Raportit të Qeverisë për dialogun

  • 3. Shqyrtimi i vlerësimeve të sindikatës së MPJ-së lidhur me shkeljet në shërbimin e jashtëm

  • 4. Shqyrtimi i mundësive të aplikimit të Kuvendit të Kosovës në disa organizata parlamentare

  • 5. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Vjosa Osmani - Sadriu, Danush Ademi, Fitore Pacolli - Dalipi, Dukagjin Gorani, Doruntina Maloku - Kastrati, Evgjeni Thaçi - Dragusha, Zafir Berisha

  Munguan: Time Kadrijaj, Glauk Konjufca, Elmi Reçica, Srdjan Mitrovic

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të mbajtura më 19, 25, 31 korrik dhe 20 shtator 2018

  • 3. Raportim i ministrit të Ministrisë së Diasporës dhe Investime Strategjike z. Dardan Gashi, lidhur me Ligjin për Diasporë dhe çështje tjera nga fushëveprimtaria e ministrisë

   Raportim
  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Vjosa Osmani-Sadriu, Time Kadrijaj, Dukagjin Gorani, Elmi Recica, Evgjeni Thaqi- Dragusha, Zafir Berisha

  Munguan: Danush Ademi, Glauk Konjufca, Fitore Pacolli-Dalipi, Doruntine Maloku-Kastrati, Srdjan Mitrovic

  Të ftuar: Ministri i ministrise se Diaspores dhe Investimeve Strategjike z.Dardan Gashi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 12 dhe 20 qershor 2018

  • 3. Raportim i ministrit të Ministrisë së Diasporës dhe Investimeve Strategjike, z. Dardan Gashi

   Raportim
Filtro
 • Meetings:9
 • Të pranishëm: Vjosa Osmani-Sadriu, Time Kadrijaj, Danush Ademi, Glauk Konjufca, Fitore Pacolli-Dalipi, Dukagjin Gorani, Doruntinë Maloku-Kastrati, Evgjeni Thaçi-Dragusha, Srdjan Mitrovic

  Munguan: Elmi Reçica, Zafir Berisha

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Shqyrtimi i Raportit të Qeverisë për dialogun

  • 3. Shqyrtimi i vlerësimeve të sindikatës së MPJ-së lidhur me shkeljet në shërbimin e jashtëm

  • 4. Shqyrtimi i mundësive të aplikimit të Kuvendit të Kosovës në disa organizata parlamentare

  • 5. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Vjosa Osmani, Time Kadrijaj, Aida Dërguti, Visar Ymeri, Dukagjin Gorani, Doruntina Maloku - Kastrati, Elmi Reçica, Evgjeni Thaçi - Dragusha, Zafir Berisha, Srdjan Mitrovic

  Munguan: Danush Ademi

  • Rendi i ditës
  • 1. Shqyrtimi i Projekt Platformës shtetërore për finalizimin e dialogut ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë për normalizimin e marrëdhënieve në mes të dy shteteve

   I miratuar
 • Të pranishëm: Vjosa Osmani, Evgjeni Thaci-Dragusha,Danush Ademi, Time Kadrijaj,Visar Ymeri, Dukagjin Gorani, Doruntina Maloku - Kastrati, Elmi Reçica, Zafir Berisha

  Munguan: Aida Dërguti, Srdjan Mitrovic,

  Të ftuar: Avni Arifi - Shefi i negociatave me Serbinë

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 20, 21, 27 e 28 shkurt dhe 21 mars 2018

  • 3. Raportim i shefit të negociatave me Serbinë z. Avni Arifi lidhur me bisedimet Kosovë -Serbi

   Raportim
 • Të pranishëm: Vjosa Osmani-Sadriu, Time Kadrijaj, Danush Ademi, Aida Dërguti, Visar Ymeri, Dukagjin Gorani, Elmi Reçica, Doruntinë Maloku-Kastrati, Zafir Berisha

  Munguan: Evgjeni Thaçi-Dragusha, Srdjan Mitrovic.

  Të ftuar: Flamur Sefaj - Ministër i Punëve të Brendshme

  • Rendi i ditës
  • 1. Raportim i ministrit të Ministrisë së Punëve të Brendshme z. Flamur Sefaj, lidhur me procesin e aplikimit të Kosovës për anëtarësim në Interpol.

   Raportim
 • Të pranishëm: Vjosa Osmani, Time Kadrijaj, Aida Dërguti, Dukagjin Gorani, Doruntina Maloku - Kastrati, Elmi Reçica, Evgjeni Thaçi - Dragusha, Zafir Berisha, Srdjan Mitrovic

  Munguan: Danush Ademi, Visar Ymeri,

  Të ftuar: Avni Arifi - Shefi i negociatave me Serbinë

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 30 janar dhe 9 shkurt 2018

  • 3. Raportim i Shefit të negociatave me Serbinë z. Avni Arifi lidhur me Platformën e Qeverisë së Kosovës për procesin e dialogut Kosovë-Serbi