Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 54
 • Dëgjime publike: 3
 • Projektligje të shqyrtuara: 15
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 4
 • Të pranishëm: Sale Berisha-Shala, Hykmete Bajrami,Muharrem Nitaj, Dardan Sejdiu, Veton Berisha,Duda Balje

  Munguan: Glauk Konjufca, Adem Hodza, Mimoza Kusari-Lila, Liburn Aliu, Memli Krasniqi

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

   I miratuar
  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 10.12.2018

  • 3. Shqyrtimi i Vendimit të Qeverisë për emërimin e anëtarëve të Bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit

  • 4. Raportim i ministrit të Ministrisë së inovacionit dhe ndërmarresisë, z.Besim Beqaj, lidhur me punën e ministrisë për ketë vit, me theks të veçantë ndarja e fondeve dhe grandëve për start up-et dhe bizneset tjera, si dhe planifikimi i punëve për vitin e ardhshëm

  • 5. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Sala Berisha-Shala, Muharrem Nitaj, Dardan Sejdiu, Hykmete Bajrami,Duda Balje, Liburn Aliu, Veton Berisha

  Munguan: Glauk Konjufca, Adem Hodza, Mimoza Kusari-Lila, Memli Krasniqi

  Të ftuar: Bekim Jupa- Zevendesminister, Durim Limaj- Këshilltar i lartë politik dhe shef i Kabinetit të Ministrit

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 26.11.2018

  • 3. Shqyrtimi i Projektligjit Nr.06/L-138 për Ratifikimin e Marrëveshjes për Protokollin Shtesë 5 të Marrëveshjes për Amendimin dhe Aderimin në Marrëveshjen e Tregtisë së Lirë të Evropës Qendrore

  • 4. Shqyrtimi i Vendimit të Qeverisë për emërimin e anëtarëve të Bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit

  • 5. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Sala Berisha-Shala, Dardan Sejdiu, Glauk Konjufca, Lutfi Zharku, Memli Krasniqi, Muharrem Nitaj, Duda Balje

  Munguan: Adem Hodza, Liburn Aliu, Hykmete Bajrami, Bilall Sherifi

  Të ftuar: Arsim Janova-ZRRE, Ilir Shala-KOST

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 20 dhe 22.11.2018

  • 3. Raportim i përfaqësuesve të institucioneve ligj zbatuese lidhur me procesin e anëtarësimit të NP KOSTT ne ENTSO-E

  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Sala Berisha Shala, Muharrem Nitaj, Veton Berisha, Liburn Aliu, Duda Balje, Lutfi Zharku

  Munguan: Dardan Sejdiu, Adem Hoxha, Hykmete Bajrami, Memli Krasniqi, Glauk Konjufca

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Plotësimi i Panelit për zgjedhjen e Bordit të NP KOSTT

   I miratuar
  • 3. Të ndryshme.

 • Të pranishëm: Sala Berisha-Sala, Dardan Sejdiu, Adem Hodza, Glauk Konjufca, Hykmete Bajrami, Memli Krasniqi, Muharrem Nitaj, Duda Balje, Lutfi Zharku, Veton Berisha

  Munguan: Liburn Aliu

  Të ftuar: Endrit Shala - Minister i Tregtise dhe Indurstrise

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 6.11.2018

  • 3. Raportim i Ministrit për tregti dhe industri, z.Endrit Shala, lidhur me realizimin e planit të punës së këtij viti dhe planifikimet për vitin e ardhshëm

   Raportim
  • 4. Të ndryshme

Filtro
 • Meetings:4
 • Të pranishëm: Sala Berisha-Shala, Dardan Sejdiu, Glauk Konjufca, Lutfi Zharku, Memli Krasniqi, Muharrem Nitaj, Duda Balje

  Munguan: Adem Hodza, Liburn Aliu, Hykmete Bajrami, Bilall Sherifi

  Të ftuar: Arsim Janova-ZRRE, Ilir Shala-KOST

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 20 dhe 22.11.2018

  • 3. Raportim i përfaqësuesve të institucioneve ligj zbatuese lidhur me procesin e anëtarësimit të NP KOSTT ne ENTSO-E

  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Sala Berisha - Shala, Dardan Sejdiu, Adem Hodza, Mimoza Kusari - Lila, Hykmete Bajrami, Bilall Sherifi, Gani Dreshaj, Duda Balje, Memli Krasniqi

  Munguan: Dardan Molliqaj

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 27.3.2018

  • 3. Raportim i institucioneve përkatëse për fushën e energjisë, të ftuar ZRRE dhe KOSTT

  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Sala Berisha – Shala,Dardan Sejdiu, Hykmete Bajrami, Mimoza Kusari – Lila, Bilall Sherifi, Duda Balje

  Munguan: Adem Hoxha, Dardan Molliqaj,Qëndron Kastrati,Memli Krasniqi, Gani Dreshaj

  Të ftuar: Janez Kopaç - Drejtori i Sekeratriatit të Komunitetit të Energjisë

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Adresimi para Komisionit i Drejtorit të Sekeratriatit të Komunitetit të Energjisë z.Janez Kopaç, lidhur me gjendjen aktuale të përputhshmërisë me Traktatin e Komunitetit të Energjisë, nga ana e Kosovës

  • 3. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Operatorit të Sistemit, Transmisionit dhe Tregut - KOSTT sh.a, për vitin 2016

   I miratuar
 • Të pranishëm: Sala Berisha – Shala, Dardan Sejdiu, Dardan Molliqaj, Hykmete Bajrami, Memli Krasniqi, Bilall Sherifi

  Munguan: Adem Hoxha, Qëndron Kastrati, Mimoza Kusari – Lila, Gani Dreshaj, Duda Balje

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 24.10.2017

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Autoritetit Rregullativ të Komunikimeve Elektronike dhe Postare për vitin 2016

   I miratuar
  • 4. Formimi i Grupit të punës për mbikëqyrjen e zbatimit te Ligjit për energjinë elektrike

  • 5. Të ndryshme