Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 33
 • Dëgjime publike: 0
 • Projektligje të shqyrtuara: 12
 • Ligje të monitoruara: 0
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Muharrem Nitaj, Besa Gaxheri,Salih,Salih Zyba, Lutfi Zharku, Andin Hoti,Ganimete Musliu,Danush Ademi, Etem Arifi

  Munguan: Srdjan Mitrovic, Liburn Aliu

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i Procesverbalit të komisionit nga mbledhja 27.11.2018

  • 3. Agjenda e projektligjeve në komision

 • Të pranishëm: Lutfi Zharku,Besa Gaxherri,Muharrem Nitaj,Liburn Aliu,Salih Zyba,Danush Ademi,Ethem Arifaj,Ganimete Musliu

  Munguan: Srdjan Mitroviq, Salih Salihu,Andin Hoti

  Të ftuar: Besim Zogaj AMKM

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i Procesverbalit të komisionit nga mbledhja 20.11.2018

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i gjendjes aktuale të komplekseve memoriale në Kosovë, i ftuar Drejtori i AMKMK

   Raportim
  • 4. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Muharrem Nitaj , Salih Salihu , Andin Hoti , Ganimete Musliu , Ethem Arifi,Danush Ademi,Besa Gaxherri,Liburn Aliu

  Munguan: Srdjan Mitroviq,

  Të ftuar: Fatmir Matoshi , Ilir Morina

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i Procesverbalit të komisionit nga mbledhja 6.11.2018

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i raportit vjetor për gjendjen e mjedisit në Kosovë për vitin 2017, i ftuar Ministri i MMPH

   Raportim
  • 4. Shqyrtimi i Projektligjit për Produktet Biocide

   I miratuar
  • 5. Shqyrtimi i Projektligjit për Odën e Arkitektëve dhe Odën e Inxhinierëve në fushën e ndërtimit

   I miratuar
  • 6. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Muharrem Nitaj , Srdajan Mitrovic , Salih Salihu , Andin Hoti , Ganimete Musliu , Ethem Arifi , Danush Adem

  Munguan: Besa Gaxherri ,Liburn Aliu , Lutfi Zharku ,

  Të ftuar: Fatmir Matoshi , Ilir Morina

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i Procesverbalit të komisionit nga mbledhja 6.11.2018

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i raportit vjetor për gjendjen e mjedisit në Kosovë për vitin 2017, i ftuar Ministri i MMPH

   Raportim
  • 4. Shqyrtimi i Projektligjit për Produktet Biocide

   I miratuar
  • 5. Shqyrtimi i Projektligjit për Odën e Arkitektëve dhe Odën e Inxhinierëve në fushën e ndërtimi

   I miratuar
  • 6. Të ndryshme.

 • Të pranishëm: Muharrem Nitaj , Besa Gaxherri ,Srdjan Mitrovic , Salih Zyba , Lutfi Zharku , Andin Hoti , Ganimete Musliu , Danush Ademi

  Munguan: Liburn Aliu , Enver Hoti

  Të ftuar: Besim Zogaj ( amkmk )

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i Procesverbalit të komisionit nga mbledhja 9.10.2018

   I miratuar
  • 3. Shqyrtimi i gjendjes aktuale të komplekseve memoriale në Kosovë, i ftuar Drejtori i AMKMK

   Raportim
  • 4. Shqyrtimi i Projektligjit për Mbrojtjen nga Zhurma

   I miratuar
  • 5. Shqyrtimi i Projektligjit për Krijimin e Infrastrukturës Kombëtare të Informacionit Hapësinor në Republikën e Kosovës

   I miratuar
  • 6. Të ndryshme