Filtro
 • Numri i mbledhjeve: 30
 • Dëgjime publike: 2
 • Projektligje të shqyrtuara: 5
 • Ligje të monitoruara: 1
 • Takime me rend dite dialogun: 0
 • Të pranishëm: Besa Baftiu, Enver Hoti, Fatmire Kollcaku,Drita Millaku, Haxhi Avdyli, Naser Rogova, Flora Brovina, Bekim Haxhiu, Time Kadrijaj, Fikrim Damka

  Munguan: Miljana Nikolic

  Të ftuar: Ministri i shendetesise z.Uran Ismaili

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 24.10.2018, 8.11.2018 dhe 9.11.2018

  • 3. Takim me ministrin e Ministris së Shëndetësisë z. Uran Ismaili • Procesi i revidimit të listës esenciale të barnave; • Vonesat në përmbushjen e agjendës legjislative; • Projeksionet buxhetore të Ministrisë së Shëndetësisë për vitin 2019

   Raportim
 • Të pranishëm: Besa Baftiu, Enver Hoti, Fatmire Kollcaku, Flora Brovina, Bekim Haxhiu, Fikrim Damka

  Munguan: Miljana Nikolic, Drita Millaku, Haxhi Avdyli, Naser Rugova, Time Kadrijaj

  Të ftuar: Cerkin Dukolli-Zv.Minister i Punes dhe Mireqenies Sociale

  • Rendi i ditës
  • 1. Dëgjim Publik për Projektligjin për Inspektoratin e Punës

 • Të pranishëm: Besa Baftiu,Enver Hoti,Miljana Nikolic,Fatmire Kollqaku,Flora Brovina,Bekim Haxhiu,Fikrim Damka

  Munguan: Drita Millaku,Haxhi Avdyli,Naser Rugova,Time Kadrijaj

  Të ftuar: Skender Reqica ,Minire Begaj Balaj

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 24.09.2018 dhe 10.10.2018

   I miratuar
  • 3. Takim me ministrin e Ministris së Punës dhe Mirëqenies Sociale z. Skender Reçica

   Raportim
  • 4. Të ndryshme.

 • Të pranishëm: Besa Baftiu , Enver Hoti , Miljana Nikolic , Fatmire Kollcaku , Haxhi Avdyli , Flora Brovina , Bekim Haxhiu , Fikrim Damka

  Munguan: Drita Millaku , Naser Rugova , Time Kadrijaj

  Të ftuar: Skender Reqica

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Takim me ministrin e Ministris së Punës dhe Mirëqenies Sociale z. Skender Reçica - Vonesat në përmbushjen e agjendës legjislative - Projeksionet buxhetore të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale për vitin 2019 - Zbatimi i Ligjit për personat e dhunuar gjatë luftës

   Raportim
  • 3. Të ndryshme

 • Të pranishëm: Besa Baftiu , Enver Hoti , Fatmire Kollcaku , Haxhi Avdyli , Naser Rugova , Bekim Haxhiu , Fikrim Damka

  Munguan: Miljana Nikolic , Drita Millaku , Flora Brovina , Time Kadrijaj

  • Rendi i ditës
  • 1. Miratimi i rendit të ditës

  • 2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së datës: 19.09.2018

  • 3. Shqyrtimi i kërkesave të profesionistëve shëndetësor

  • 4. Shqyrtimi i projektligjit për Inspektoratin e punës

   I miratuar
  • 5. Të ndryshme