Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Gazmend Gjyshnica

Gazmend Gjyshnica

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Integrim Evropian • Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë
  • Numri total i votave12,070
  • Më së shumti votaVushtrri (5,038)
  • Vendi i lindjes Vushtrri
  • Data e lindjes 09.08.1990
  • Kualifikimi Shkenca Politike

Pjesëmarrja në seanca plenare

85%

50 nga 59 seanca

Rangimi: i 15-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet