Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Artan Abrashi

Artan Abrashi

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit • Komisioni Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Republikën e Kosovës
  • Numri total i votave10,508
  • Më së shumti votaPrizren (7,345)
  • Vendi i lindjes Prizren
  • Data e lindjes 14.08.1986
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

80%

47 nga 59 seanca

Rangimi: i 21-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet