Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Hekuran Murati

Hekuran Murati

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Buxhet dhe Financa • Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike • Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë
  • Numri total i votave23,466
  • Më së shumti votaFerizaj (7,976)
  • Vendi i lindjes Ferizaj
  • Data e lindjes 07.11.1987
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

55 nga 59 seanca

Rangimi: i 7-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 2-ti

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet