Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Hajrulla Çeku

Hajrulla Çeku

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve • Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe Mjedis • Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë
  • Numri total i votave12,303
  • Më së shumti votaPrizren (6,504)
  • Vendi i lindjes Prizren
  • Data e lindjes 07.07.1983
  • Kualifikimi Shkenca Politike

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

53 nga 59 seanca

Rangimi: i 10-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet