Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Haxhi Avdyli

Haxhi Avdyli

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI, VII
  • Komisionet Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale • Komisioni Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Republikën e Kosovës
  • Numri total i votave9,222
  • Më së shumti votaPrizren (3,998)
  • Vendi i lindjes Prizren
  • Data e lindjes 21.01.1972
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

76%

45 nga 59 seanca

Rangimi: i 24-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet