Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Arben Gashi

Arben Gashi

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV,V,VI, VII
  • Komisionet Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë
  • Numri total i votave10,660
  • Më së shumti votaPrishtinë (2,469)
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 02.02.1976
  • Kualifikimi Drejtësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

73%

43 nga 59 seanca

Rangimi: i 27-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet