Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Ardian Shala

Ardian Shala

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media
  • Numri total i votave9,373
  • Më së shumti votaSuharekë (6,950)
  • Vendi i lindjes Suharekë
  • Data e lindjes 09.08.1977
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

90%

53 nga 59 seanca

Rangimi: i 10-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet