Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Ilir Ferati

Ilir Ferati

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe Mjedis • Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit “COVID-19” nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës
  • Numri total i votave8,590
  • Më së shumti votaIstog (5,090)
  • Vendi i lindjes Istog
  • Data e lindjes 18.12.1988
  • Kualifikimi Politika Publike

Pjesëmarrja në seanca plenare

98%

58 nga 59 seanca

Rangimi: i 2-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet