Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Ivan Todosijević

Ivan Todosijević

  • PartiaLista Serbe (LS)
  • Grupi ParlamentarLista Serbe (LS)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve
  • Numri total i votave14,865
  • Më së shumti votaMitrovicë (4,779)
  • Data e lindjes 16.07.1973

Pjesëmarrja në seanca plenare

58%

34 nga 59 seanca

Rangimi: i 35-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet