Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Arbër Tolaj

Arbër Tolaj

  • PartiaAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Numri total i votave7,248
  • Më së shumti votaDeçan (2,867)
  • Vendi i lindjes Deçan
  • Data e lindjes 07.08.1971
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

98%

58 nga 59 seanca

Rangimi: i 2-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet