Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Liburn Aliu

Liburn Aliu

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Komisionet Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe Mjedis • Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë
  • Numri total i votave18,600
  • Më së shumti votaPrishtinë (6,578)
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 10.04.1975
  • Kualifikimi Arkitekturë

Pjesëmarrja në seanca plenare

91%

20 nga 22 seanca

Rangimi: i 4-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

100%

3 nga 3 votime

Rangimi: i 1-ri

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet