Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Labinotë Demi- Murtezi

Labinotë Demi- Murtezi

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Komisionet Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale • Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit “COVID-19” nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës
  • Numri total i votave13,693
  • Më së shumti votaGjilan (4,993)
  • Vendi i lindjes Gjilan
  • Data e lindjes 06.01.1982
  • Kualifikimi Filologji

Pjesëmarrja në seanca plenare

92%

54 nga 59 seanca

Rangimi: e 8-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet