Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Ali Berisha

Ali Berisha

  • PartiaAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike
  • Numri total i votave7,470
  • Më së shumti votaPejë (4,845)
  • Vendi i lindjes Pejë
  • Data e lindjes 09.09.1962
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

100%

59 nga 59 seanca

Rangimi: i 1-ri

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: i 2-ti

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet