Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Albena Reshitaj

Albena Reshitaj

  • PartiaAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Grupi ParlamentarAleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale
  • Numri total i votave6,018
  • Më së shumti votaSuharekë (3,114)
  • Vendi i lindjes Suharekë
  • Data e lindjes 09.04.1979
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

75%

44 nga 59 seanca

Rangimi: e 26-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet