Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Lirije Kajtazi

Lirije Kajtazi

  • PartiaLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Grupi ParlamentarLidhja Demokratike e Kosovës (LDK)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseIV, V, VI, VII
  • Komisionet Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë
  • Numri total i votave8,664
  • Më së shumti votaGjilan (4,670)
  • Vendi i lindjes Gjilan
  • Data e lindjes 20.03.1970
  • Kualifikimi Biologji
  • Kualifikim shtesë Politika Sociale

Pjesëmarrja në seanca plenare

95%

56 nga 59 seanca

Rangimi: e 5-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet