Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Ljubinko Karadžić

Ljubinko Karadžić

  • PartiaLista Serbe (LS)
  • Grupi ParlamentarLista Serbe (LS)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit • Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve • Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit “COVID-19” nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës
  • Numri total i votave14,319
  • Më së shumti votaGraçanicë (5,527)
  • Data e lindjes 09.01.1965

Pjesëmarrja në seanca plenare

68%

40 nga 59 seanca

Rangimi: i 32-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet