Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Albert Kinolli

Albert Kinolli

  • PartiaPARTIA ROME E BASHKUAR E KOSOVËS (PRBK)
  • Grupi Parlamentar6+ (6+)
  • Komisionet Komisioni për Integrim Evropian • Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media • Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike • Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve
  • Numri total i votave675
  • Më së shumti votaPrizren (323)
  • Vendi i lindjes Prizren
  • Data e lindjes 24.08.1967
  • Kualifikimi Ekonomi
  • Kualifikim shtesë Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

100%

59 nga 59 seanca

Rangimi: i 1-ri

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet