Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Saranda Bugojevci

Saranda Bugojevci

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVI, VII
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione
  • Numri total i votave18,436
  • Më së shumti votaPodujevë (6,392)
  • Vendi i lindjes Podujevë
  • Data e lindjes 12.06.1985
  • Kualifikimi Art

Pjesëmarrja në seanca plenare

68%

40 nga 59 seanca

Rangimi: e 32-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet