Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Yllza Hoti

Yllza Hoti

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Buxhet dhe Financa • Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë
  • Numri total i votave14,702
  • Më së shumti votaPrizren (3,207)
  • Vendi i lindjes Prizren
  • Data e lindjes 05.09.1995
  • Kualifikimi Ekonomi

Pjesëmarrja në seanca plenare

85%

50 nga 59 seanca

Rangimi: e 15-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: e 2-ta

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet