Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fitore Pacolli- Dalipi

Fitore Pacolli- Dalipi

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Komisionet Komisioni për Integrim Evropian • Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë
  • Numri total i votave10,595
  • Më së shumti votaPrishtinë (3,649)
  • Vendi i lindjes Prishtinë
  • Data e lindjes 27.04.1982
  • Kualifikimi Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

55 nga 59 seanca

Rangimi: e 7-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet