Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Miloš Perović

Miloš Perović

  • PartiaLista Serbe (LS)
  • Grupi ParlamentarLista Serbe (LS)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe Mjedis • Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale
  • Numri total i votave17,207
  • Më së shumti votaGraçanicë (5,242)
  • Data e lindjes 17.07.1985

Pjesëmarrja në seanca plenare

73%

43 nga 59 seanca

Rangimi: i 27-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet