Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Fatmire Mulhaxha - Kollçaku

Fatmire Mulhaxha - Kollçaku

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Komisionet Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë • Komisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes • Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit “COVID-19” nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës
  • Numri total i votave8,123
  • Më së shumti votaPejë (3,420)
  • Vendi i lindjes Pejë
  • Data e lindjes 26.08.1966
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

93%

55 nga 59 seanca

Rangimi: e 7-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 1 pyetje

Rangimi: e 2-ta

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet