Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Zoran Mojsilović

Zoran Mojsilović

  • PartiaLista Serbe (LS)
  • Grupi ParlamentarLista Serbe (LS)
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve • Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike
  • Numri total i votave151,353
  • Më së shumti votaMitrovicë (5,042)
  • Vendi i lindjes Zubin Potok
  • Data e lindjes 17.08.1977
  • Kualifikimi Shkenca sportive

Pjesëmarrja në seanca plenare

95%

21 nga 22 seanca

Rangimi: i 2-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet