Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Miljana Nikolić

Miljana Nikolić

  • PartiaLista Serbe (LS)
  • Grupi ParlamentarLista Serbe (LS)
  • Komisionet Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve
  • Numri total i votave14,707
  • Më së shumti votaLeposaviç (4,981)
  • Data e lindjes 06.12.1971
  • Kualifikimi Mjekësi

Pjesëmarrja në seanca plenare

66%

39 nga 59 seanca

Rangimi: e 33-ta

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet