Zgjedh deputet tjetër:

Zgjedh deputetin për krahasim:

Dimal Basha

Dimal Basha

  • PartiaLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Grupi ParlamentarLëvizja Vetëvendosje (LVV)
  • Legjislaturat pjesëmarrëseVII
  • Komisionet Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit • Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë
  • Numri total i votave8,307
  • Më së shumti votaFerizaj (6,285)
  • Vendi i lindjes Ferizaj
  • Data e lindjes 12.10.1979
  • Kualifikimi Drejtësi
  • Kualifikim shtesë Konflikt dhe Siguri

Pjesëmarrja në seanca plenare

76%

45 nga 59 seanca

Rangimi: i 24-ti

Lojaliteti ndaj grupit parlamentar

0%

0 nga 0 votime

Rangimi: -

Përgjigjet në pyetjet e qytetarëve

0%

0 nga 0 pyetje

Rangimi: -

Votimet e deputetit

Data Titulli Vota Lojal/Rebel ndaj grupit parlamentar

Udhëtimet e deputetit

Vendi Periudha kohore Buxheti

Krahasimi i deputetëve është i realizueshëm vetëm në paisje desktop dhe tablet